Miért a Gerber és Németh Kft?

közös képviselet, társasházkezelés Ténylegesen rendelkezünk nemcsak lakóházi, hanem lakópark üzemeltetési és közös képviseleti gyakorlattal, referenciákkal. Ismerjük és meg tudunk felelni a lakóparki sajátosságoknak (emelt igényszint és követelményrendszer, új építésű házak szavatossági jogainak érvényesítése stb.).

Társaságunk a hosszú távú kezelési gyakorlatából eredően megbízható és rendezett alvállalkozói és iparos háttérrel, a biztonságos üzemeltetéshez szükséges szakember gárdával, jogi és pénzügyi tanácsadókkal is rendelkezik.

A Gerber és Németh Kft. mint épületüzemeltetési nagyvásárló, számos területen rendelkezik a piacinál lényegesen kedvezőbb vásárlási feltételekkel, mely szolgáltatások körét folyamatosan bővítjük. Ezeket a kedvezményeket az általunk képviselt lakóházaknak továbbadjuk, ezzel jelentős költségmegtakarítást és alacsonyabb közös költséget érve el.

Nyitottak vagyunk a tulajdonostársak saját, vagy az általuk ajánlott vállalkozók alkalmazására is. Az ő munkájukat is felelősen ellenőrizzük.

Jogi háttér

Cégünk szoros napi kapcsolatban van a polgári jogban elismert, az új építésű társasházak ügyeiben nagy tapasztalattal rendelkező ügyvéddel. Az új társasházi törvényt ismerjük és alkalmazzuk.