Sidi Angel 2 Lakópark

közös képviselet, társasházkezelésA Sidi Angel 2 lakópark otthonainak megálmodói olyan sokrétű megoldásban gondolkodtak, amelyben az épület és a zöldterület együttese harmonikus környezetet alkot, különböző generációk igényeit egyaránt szem előtt tartva. A budapesti lakóépület a XIII. kerületben létesült a Teve utca, a Petneházy utca és a Frangepán utca által határolt területen, 2 percnyi sétára a város egyik legfrekventáltabb csomópontjától, az Árpád híd pesti hídfőjétől.

A 2016-ban átadott lakópark „A” és „B” épületei 150 lakást, 3 szinten mélygarázsokban kialakított gépkocsi beálló helyeket, valamint üzlethelyiséget foglalnak magukba.

A lakóépület megközelíthetősége kiváló azon lakók számára is, akik napi szinten veszik igénybe a tömegközlekedést, hiszen a várost körbeölelő 1-es villamostól a városszerte közlekedő buszjáratokon keresztül a 3-as metróig minden közlekedési eszköz megtalálható a közelben. Az épület elhelyezkedésének köszönhetően csökkenthető a napi adminisztratív és szociális teendőkre fordított idő, mert a közelben számos intézmény megtalálható: Honvéd Kórház, NAV-központ, Budapesti Rendőr-főkapitányság, bevásárlóközpontok, bölcsődék, óvodák és iskolák. A szabadidő tartalmas eltöltésére is számtalan lehetőséget nyújt a környék: többek között a Dagály Fürdő, illetve a Margit-sziget közelsége is biztosítékul szolgál a hétvégi kikapcsolódásra.